Gondrom VTT B.V.

Linschotenstraat 100
3044 AW  Rotterdam

Tel: 010-4266040
Fax: 010-2469646

E-mail: info@gondromvtt.nl

Betanking
Niet voor niets heeft Gondrom VTT die naam. V.T.T. staat voor Vloeistof Transport Techniek, en alhoewel het productenassortiment in de loop der jaren als reactie op vraag vanuit de markt steeds is aangepast en uitgebreid, wordt onze basis nog steeds gevormd door waar we ooit in zijn begonnen: de betankingtechniek.


Opdrachtgevers:

Betankingstechniek is een veelomvattende tak van sport, waarin we een heel scala aan opdrachtgevers mogen bedienen. Een kleine greep uit de markten die we tot onze klanten mogen rekenen:Synergie:

Ook met diverse in brandstoffen gespecialiseerde tanktransporteurs, over de weg maar evenzeer over het water, onderhouden we goede relaties. Deze zijn gericht op de lange termijn en gebaseerd op wederzijdse betrokkenheid en het versterken van elkaars competenties. Niet voor niets kiezen steeds meer partijen op basis van het toegenomen bewustzijn voor veiligheid en ergonomie voor een leverancier die meer kan betekenen dan slechts het leveren van producten. Ook wij zoeken waar mogelijk naar het bereiken van synergie met onze afnemers, zodat de belangen van beide partijen gediend zijn -een win-win situatie.


Leveranciers:

Het aanbieden van een goed product begint met het samenwerken met betrouwbare leveranciers die, net als Gondrom VTT, kwaliteit en ontwikkeling ook hoog in het vaandel hebben. Wij werken samen met A-merken als ContiTech, Elaflex, Mann Tek, MTG, Roman Seliger en Semperit. Daarnaast zoeken we voor speciale toepassingen in nauw overleg met onze opdrachtgevers graag naar unieke oplossingen of ontwikkelen die, indien nodig, zelf.