Gondrom VTT B.V.

Linschotenstraat 100
3044 AW  Rotterdam

Tel: 010-4266040
Fax: 010-2469646

E-mail: info@gondromvtt.nl

Industrie
Naast onze andere specialismen beschouwen vele klanten in de industrie Gondrom VTT ook als een competente partner.

Industrie is een veelzijdig begrip, ons opdrachtgeversportfolio is dat ook - een uitdaging waar we graag op inspelen.


Een veelvoud aan opdrachtgevers

We zeiden het al, industrie is veelzijdig. Door ons vertegenwoordigde producten zijn bijvoorbeeld terug te vinden in de procesindustrie, variërend van de distributie van ongedistilleerde alcoholen en van fabrikanten van reinigingsmiddelen tot en met afvulinstallaties voor bijvoorbeeld shampoo.

Maar ook in de levensmiddelenindustrie weet men Gondrom VTT te vinden; hierbij is te denken aan de distributie van bijvoorbeeld vruchtensappen, frisdranken of vloeibare zuivelproducten. Wij zijn van vele markten thuis.


Win-win

In een langdurige relatie zoals we die nastreven is er maar plaats voor één denkwijze: win-win. Opdrachtgever en leverancier zoeken en vinden samen oplossingen waarbij alle betrokkenen gebaat zijn. Het is dan ook zeker niet ongebruikelijk dat in overleg nieuwe producten worden ontwikkeld of dat er nieuwe toepassingen worden gezocht voor al bestaande producten. We bijten ons graag vast in niet alledaagse vraagstukken.


Safety first

Het aanbieden van een oplossing begint, we schreven het al elders op deze website, met het samenwerken met betrouwbare leveranciers die, net als Gondrom VTT, kwaliteit en ontwikkeling hoog in het vaandel hebben. Daarbij hanteren wij strenge interne kwaliteitsprocedures en worden onze relaties uitsluitend voorzien van producten waarvan we zeker zijn dat zij aan de gestelde verwachtingen kunnen voldoen.

Vandaag de dag is het een vereiste dat herkomst van producten traceerbaar is en controlerende instanties verwachten steeds meer bewijsstukken dat aan alle mogelijke normen wordt voldaan - voor u als opdrachtgever vaak een zoekplaatje, voor ons dagelijkse kost.

Daag ons uit!