Gondrom VTT B.V.

Linschotenstraat 100
3044 AW  Rotterdam

Tel: 010-4266040
Fax: 010-2469646

E-mail: info@gondromvtt.nl

Over ons
Dank u voor uw interesse in onze website. Graag stellen wij ons in het kort aan u voor.

In het kort: waarom zou u bij ons artikelen aanschaffen of een prijsaanvraag doen?

Dat is eenvoudig. Wij bieden toegevoegde waarde en dat doen we al zo’n halve eeuw!

Oorspronkelijk opgericht als Schreuders handelmaatschappij specialiseerde onze firma zich al snel in een competente leverancier op het gebied van vloeistoffentransport voor chemie, brandstof en levensmiddelen. In de loop der tijd zijn we uitgegroeid tot de verdeler van diverse A-merken zoals ContiTech, Goodyear, Elaflex, Semperit en MTG.

In het begin van het nieuwe millennium zocht de firma uitbreiding en sinds 2002 maakt zij deel uit van de Gondromgroep. Deze firma, die overigens ook al bijna zestig jaar bestaat, is van Duitse origine en beschikt over meerdere vestigingen in Duitsland en dochterondernemingen in Nederland, Frankrijk en Tsjechië. In totaal zijn zo’n 90 collega’s zijn dagelijks bezig met het bedienen van u, de klanten die ons bestaansrecht verlenen. Bij de overname is de naam Schreuder VTT officieel gewijzigd naar Gondrom VTT.

In het kort: waarom kopen klanten bij ons?

Competentie, hoge en permanent gecontroleerde kwaliteit, een juiste balans tussen prijs & kwaliteit, flexibiliteit en engagement, ook bij speciale opgaves. We denken graag mee in de optimalisering van de bij u van toepassing zijnde situaties. Omdat elk bedrijf zijn eigen unieke karakter heeft.

Wat onze klanten in het bijzonder waarderen is dat bijna ons volledige assortiment direct uit voorraad leverbaar is. Constante aandacht voor alles wat verbonden is met ons magazijn en de (al dan niet externe) logistiek behoren niet voor niets tot onze sterke kanten.

In het kort: wie zijn onze klanten?

Gondrom VTT levert aan een veelvoud van klanten in de olie- en chemische industrie, defensie, luchtvaart, gastransport, vuilverbrandingsinstallaties, scheepvaart en technische groothandel. Wij streven ernaar als partner te fungeren voor in elk van deze branches actief zijnde bedrijven én hun afnemers. Gondrom is één van de toonaangevende ondernemingen op deze markt - een motiverende uitdaging die wij elke dag opnieuw met plezier aangaan. Met kwaliteitsproducten, voor toepassingen waar kwaliteit en innovatie voorop staan.

In het kort: wat is onze meerwaarde?

Elk van de hiervoor genoemde sectoren zijn volop in ontwikkeling. Veranderende wet- en regelgeving, hogere eisen van klanten en toenemende concurrentie zorgen ervoor dat ook uw bedrijf zich dient te onderscheiden om succesvol te kunnen blijven. Wij bieden niet alleen praktische oplossingen gebaseerd op de ervaring van onze klanten en onszelf, maar zijn daarbij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in wet- en regelgeving. Kennis, die we overigens graag en bewust delen op de seminars die we regelmatig organiseren.

Bij ons geen callcentermentaliteit, maar professionele betrokkenheid van vaste medewerkers en een gedreven, klantgerichte werkwijze. Factoren die bijdragen tot de ontwikkeling van een professionele langetermijnrelatie tussen u en ons.

In het kort: ons kwaliteitsbewustzijn?

Daarin past een DIN EN ISO 9001:2008-certificatie, die wij overigens als eerste organisatie binnen onze branche al in 1992 invoerden. Wij voeren zelfopgelegde, strenge eisen door waar het de controle betreft van onze artikelen en diensten.

Een bewuste omgang met milieuaspecten kreeg al vroeg bijzondere aandacht bij de kwaliteitsbeoordeling. De milieubelasting van de producten en de verpakkingen vormt daarbij een belangrijk criterium.

Vanzelfsprekend zijn we ons ervan bewust dat een dergelijke kwaliteitsborging alleen kan worden bereikt door een continue inzet van alle medewerkers. Voor al onze medewerkers is een uitgebreide vakkennis een “must”, terwijl continue scholing hoge prioriteit heeft. Daarbij zijn wij al sinds vele jaren een succesvol opleidingsbedrijf.

In het kort: daag ons uit!